HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

Megállapítás 1.: Mégpedig a legfontosabb. Hogy NINCS edzőkérdés. A magam részéről imádkozom, nehogy Csank besokalljon és felálljon - főleg nehogy a drága vezetők benne találják meg a dolgok okát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megállapítás 2.: Tegnap a kecskeméti meccsnél TÖBBEN voltunk. Gondoltátok volna? Pedig igen. 38 ott, 43 az Újpest ellen.

Megállapítás 3.: Azt, hogy többen voltunk, persze a csapat is meghálálta: már nem csak ketten, hanem egyenesen hárman (hú, váóó!) jöttek közelebb a többszáz kilométert utazó szurkolókhoz, hogy megköszönjék a biztatást, az útiköltséget, a kieső időt és a belépőjegyért leszurkolt 1500 Forintot. Matej Miljatovic (megint), Ivan Delic (rajta például kifejezetten láttam, hogy bosszantja az eredmény!) és Balázs Zsolt.

Megállapítás 4.: A ránk váró mérkőzések: Siófok (o), Vasas (i), MTK (o), Ferencváros (i), Debrecen (o), Szolnok (i). Hat mérkőzés, begyűjthető 18 pont. 

Megállapítás 5.: Ebből a 18, azaz tizennyolcból elvárok 12, azaz tizenkét pontot. Számoljatok: nem a legnagyobb együttesek ezek, alsó hangon is illene ennyit szerezni. Nem hiszem, hogy különösebben vastagon fog a ceruzám.

Megállapítás 6.: Ha megvan a következő 12, azaz tizenkét bajnoki pontunk, majd csak akkor folytatom ezt az egészet. Ha ez szeptemberben lesz meg, akkor szeptemberben. Természetesen továbbra is a csapat mellett vagyok, és nem állok le szidalmazni, végül is az én csapatom, jóban könnyebb velük lenni, de a rosszban kötelesség. Csak ebbe az állandó lelkesítésbe fáradtam bele kicsit.

Megállapítás 7.: Ti meg adjatok valami nyomorult választ a címben feltett kérdésre.

 

Címkék: közlemény

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr232849519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZTE_bp. 2011.04.23. 15:55:06

Szép napot!

Lassan 10 éve járok ZTE meccsre, és megmondom őszintén nagyon fáj látni, hogy a védelmünk megüti a pár évvel ezelőtti botrányos szintet.

Továbbá elég hihetetlen, hogy a támadójátékunkban olyan hibák csúsznak, mintha direkt csinálnák.

A cserejátékosok somolygása is irritáló volt, mintha rajtunk kívül senkit nem érdekelne mi van az idei álmainkkal. Az a baj, hogy nem értik meg, hogy az ő nemtörődömségük, a mi szívünket töri szét.

Csank Mester remélem lezavar egy két embert az ifibe egy kis edzőtáborba... ha már gyerekektől kaptunk ki.

------------
Vannak még fényképeid a tegnapi meccsről?

Hajrá ZTE!
b.

Szálinger Balázs 2011.04.23. 19:27:27

szia, van még, ha küldesz emailcímet, előbb-utóbb elküldöm őet. elég nagy méretűek.

chris_ztefc 2011.04.23. 19:55:07

Sziasztok!
Mindennel egyetértek. Kivétel, hogy Kecskeméten 40 db, míg Újpesten 16 db belépőjegyet sikerült ingyen intézni illetve letenni a pénztárnál. Ettől még lehet, hogy sokan megvették 1500,-Ft-ért. Üdv.C.

Szálinger Balázs 2011.04.23. 21:57:22

@chris_ztefc: Kedves Chris,
köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba került a jegy, a legkevésbé sem holmi beszólás a klubnak. az volt az ára, megadtuk(tam) érte, és így se bántam meg. Sőt, így főleg kellemes meglepetés, abszolút nem tudtam arról, hogy voltak félretett jegyek.
süti beállítások módosítása