HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

Úton, útfélen, idegenben is otthon...

Most épp Zugló szívében sikerült belefutnom az ott igényesen elhelyezett szignónkba, amihez az egykoron a Bagolyvár utcai kollégiumban lakó egerszegi különítménynek minden bizonnyal köze van:

mindenhol.jpg

 

Bár a csúfos csabai szezonkezdetről nem volt kedvem írni, de ha már arról van szó, hogy mindenhol ott vagyunk, bizony ott voltunk Békéscsabán is múlt hétvégén. Kb. 25 fős különbusz, reggeli fél 7-es indulás Egerszegről. A Pestig tartó útról nem tudok nyilatkozni, mivel mi Budaörsön verődtünk a díszes társasághoz, de minden bizonnyal semmiben sem különbözött a Pest-Csaba szakasztól. Fél 1-kor (!) csatlakoztunk a csapathoz és a beiktatott "cigiszüneteknek" köszönhetően sikerült egy 20 perccel meccskezdés előtt odaérni a stadionhoz. Akárhogy is számolom, 10 és fél óra alatt sikerült teljesíteni a távot, de a hangulatra nem lehetett panasz, az idegenbeli, különösen a keleti túrák mindig felvillanyozzák az embert.

Megmutattuk magunkat a városban is, de a rend éber őrei is számítottak érkezésünkre, így a furgonos/gyalogos felvezetésnek köszönhetően a csabai "ultrák" megvillanthatták szájkarate tudományukat az út túloldaláról, ahogy ezt később a stadionban is prezentálták. Bár szurkolásban sok esélyük nem volt ellenünk, zengett a HAJRÁ ZETE, az otthoni keménymagban nem voltak többen, mint, amennyien mi érkeztünk.

Aztán minket a kapott gólok és a reménytelen játék elcsendesített, amitől a csabai szimpatizánsoknak egy kis egerszegi ócsároláshoz lett kedve, de ezt is gyorsan rövidre zártuk, a "Lépd át a Dunát, csabai, lépd át a Dunát!" rigmusra nem volt nemhogy ütő kártyájuk, még csak válaszuk sem.

És most jöhetne a DE rész, amiben leírnám, hogy utaztunk 450 km-t stbstb, de ezt a fejmosást a csapat - ha a szakmai stáb és a vezetőség részéről nem is - a szurkolóktól megkapta közvetlenül a lefújás után, mikor kijöttek hozzánk. Kijöttek, tapsoltak, lesütött fejjel, csendben végighallgatták Kecseg mondandóját, majd bekullogtak az öltözőbe. És nyomatékosításul ezt megkapták másodszor is, mikor utolértük a csapat buszát.

Reméljük, hogy a héten kettőzött erővel készült a csapat és a motiváló fejmosás is megtette a hatását, a Szolnok sem lesz egyszerű ellenfél a pár hete lejátszott edzőmeccs alapján.

Lehet javítani és meg lehet mutatni, hogy igenis van értelme majd' ezer kilométert utazni a csapat után!

Mi kint leszünk szombaton is, rajtunk nem fog múlni.

Címkék: fotó békéscsaba szurkolók 2014/15

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr96623243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asvééd 2021.04.03. 17:43:53

Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell maradnotok!!!!!
süti beállítások módosítása