HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

Lett pénz Rudiból, a sajtóhírek szerint megy a csatárkeresés. Akkor névsorolvasás csatárposzton. Van ám két szép saját fiatalunk!

Rudnevs ugye elment. Pavicsevics vagy megy, vagy nem. A mai állapotát nézve nem is biztos, hogy baj. De 10 gólt röhögve is rúg. Magasföldi... neuralgikus kérdés. Legtöbbször gyalázat. Aztán néha rúg egy szabadrúgásgólt, és váratlanul van egy meccse, amikor ő a legjobb. Balázs Zsolt megérett egy 10 gól fölötti szezonra - még egy félidős csereként is megcsinálhatja. Mindenki Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomarja folytatja a gólgyártást, és a meglévő nullához hozzátesz ugyanennyit. Viszont isten lehet a Ligakupában. Meg van ez a friss Delic az osztrák kitudjahányadik osztályból. A nagy számok törvénye szerint kell legyen valaki még, aki igazi gólvágó. Ugye jól értjük: épp az ilyet keressük. 

Nos, mi lehet az a jel, ami arra utal, hogy ez a csatár  ne a Polareczki-Vittman kettős valamelyike lehetne akár már a tavaszi szezonra? Nem lehetne egyszer, csak úgy viccből kipróbálni, milyenek élesben a mieink?
 
Vittmann Ádám és Polareczki Roland 19 és 20 évesek, a két évvel ezelőtti korosztályos bajnokságban összesen 33 gólt rúgtak. Vittmant évek óta figyelem, kanizsai, párosával rugdosta a gólokat minden csapatban, Polareczkiről meg még többen mondják, hogy a jövő nagy ígérete, akiről egyszer hallani fogunk. A frissen kiesett NBII-es csapatban legutóbb Polareczki 7, Vittman 2 gólt rúgott 16, illetve 8 meccsen - ez már halványabb, de ismerve a csatárok pszichológiáját egy rossz szériából a bizalom azonnal ki tudja rántani őket - míg ha nincsen, el tudja venni a kedvüket. Nem hiszem, hogy mindkét kölyök egyszerre lett gyöngébb futballista - az is lehet, hogy egyszerűen már az elmúlt szezonban megérettek arra, hogy a nagycsapatba kerüljenek 5-10 percekre. De nem kerültek oda.
 
Vittmant most felhívták a nagycsapathoz. Nem dicsérem a döntést, itt volt az ideje, és kész. De mit hallok Polareczkiről? Egy fórumbejegyzés a forrás, nem akarom ellenőrizni, már bármit elhiszek. Az NBIII-ban vitézkedő Sopron mezében játszott a Fradi II ellen, edzőmeccsen. Tényleg ennyi fölösleges kincsünk van? 
 
Tisztelettel kérem, ne engedjék már el Polareczkit. Ha elmegy, 3-4 év múlva nagyon bánni fogjuk. Be a mélyvízbe, igen is: mindkettővel. Tavaszra valamelyik meg fogja mutatni, hogy érdemes volt a bizalomra.
 
-------------------------------------------------------------------------
UPDATE
-------------------------------------------------------------------------
 
Nem volt véletlen ez az edzőmeccses szereplés, csak én voltam lassú. Az SVSE honlapján az új játékosok között szerepel Polareczki Roland. A hír friss, a többiekkel ellentétben neki még nincs fotója (legalább nem kell látni idegen mezben), és a nevében is elütés van. Nem írják, kölcsönben van-e ott vagy végleg. Mindenesetre gratulálunk, és várjuk az új, pénzért vett géniuszt.

Címkék: átigazolás fiatalok nemár polareczki vittman

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr572202181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zegzegzeg 2010.08.06. 08:38:08

Teljesen igaza van a szerkesztőnek ha most nem foglyuk meg Polareczkit akkor néhány éven belül verhetjük a fejünket a falba ,ha a Zte nem veszi észre a tehetségét akkor majd más észreveszi és jo pénzt csinál belőle mi meg ismét foghatjuk a fejünket.... sok mecset láttam, meg tud halni a csapatáért és igen is ilyen ember kell az első csapatba,meg persze a többi tehetséges fiatal is...

Szálinger Balázs 2010.08.06. 08:41:24

@zegzegzeg: nézd meg kérlek, frissítettema cikket. nem fogsz örülni.
süti beállítások módosítása