HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

 A ZTE-Fradi-meccsen történtek (?) alapján 500 ezer forintot kell fizetnie a Ferencvárosnak, 300 ezret a Zalaegerszegnek. A mi drága fegyelmi bizottságunk döntése alapján. A füstről van szó, természetesen.

A zte.hu fórumán egy néhány hozzászólásos vita is kialakult az ügyben, és elhangzott, hogy mi valószínűleg azért fizetünk, mert mi vagyunk a pályaválasztók, és a mi pályánkon történt (?) az eset (?). A Ferencváros pedig a szurkolói miatt. Ennek az egésznek semmi értelme.

A Ferencváros nem tehet a szurkolóiról, a félmilliós büntetés (ami ráadásul azért ilyen magas, mert a Ferencváros "visszaeső") mégis a klubkasszát fogja terhelni. A Zalaegerszeg pedig bár ő maga kell viselje a 300 ezres mínuszt, nem háríthatja át a büntetést a rendért felelős cégre (nem ő motoztat, a fene egye meg?), pedig annak a drága fegyelmi bizottságnak szerintem azzal a céggel volna tárgyalnivalója.

A legérdekesebb, hogy semmiféle rendbontás nem történt, na ezt a két szurkolótábort aztán simán össze lehet engedni, semmi baj nem történik. Mellesleg: ha ennyibe kerül a rangadókon a jó hangulat, akkor ennyibe. Van, ahol még füst sincs.

És egy idézet a végére innen, minden mondata igaz: "De még ebben a szegény élvonalban is vannak olyanok, akiket azért szeret keményen megbüntetni az aktuális fegyelmi bizottság. Vajon mit láthatott az a szakember, aki a hétvégi, rég nem tapasztalt érdeklődést és nézhető, élvezetes meccset hozó ZTE-Ferencváros után fél millióra bünteti a Fradit, 300 ezerre meg a Zetét, szurkolói rendbontások miatt? Pont azt a két csapatot, amely köztudottan baráti viszonyt ápol egymással? Nem sok olyan meccs van Magyarországon, ahol nem egymást szidják a szurkolók, hanem a csapatukat bíztatják, és képzeljék el kedves szakemberek, a szurkolókat össze lehetett ereszteni a meccs után, mert nem kellett tartani a konfliktustól. A Fradi a füst miatt fizet - indokolatlanul magas összeget, és ha emlékszünk, a tavalyi FTC-Vasason is ennyit fizetett a csapat, egy bedobott szendvics miatt (!) - de a ZTE miért fizet? Mit nézett az ellenőr? Csak mert én a hazai szektorból semmiféle rendbontást nem láttam, de szerintem a kilátogató 8086 néző egyike sem. Ja, hogyha látjuk, hogy megtelt a stadion, akkor jó pénzt szagolunk? Mi is lenne erre a megfelelő szó? Talán a szánalmas..."

 

Címkék: biztonság hülyeség fradi rangadó kesergő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr972437875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása