HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

Vasárnap negyedik tétmeccses gólját rúgta a harmadosztályú Soproni VSE-be kölcsönadott Polareczki Roland. Plusz egy győzelmet hozó, kiharcolt büntető. Hat meccsen. Sőt! Kattints.

Ahogy néztük, a zalai csatár eddig egy bajnokit hagyott ki, de pályára lépett négy bajnokin és két kupameccsen. 5 meccsből ötször kezdő volt, négyszer végigjátszotta a kilencven percet. A Sopron a 4. helyen áll tíz ponttal. A négy góllal ő a legeredményesebb gólszerző eddig, a három-háromgólos Bausz Róbert és Tóth Dániel előtt.

Megjegyezném, hogy a Badacsonytomaj ellen azért volt csak csere, mert beteg volt (ahhoz képest a buktatásával lényegében eldöntötte a meccset), az Úrkút ellen pedig tulajdonképpen nem 2, hanem 3 gólt rúgott, csak az egyik megpattant egy védőn, és öngólként került a jegyzőkönyvbe...

A szép szál földinek gratulálunk, remélem, nemcsak mi, hanem a klub is figyeli - és tavaszra hazavárjuk!

Polareczki Roland eddigi meccsei a SVSE színeiben:

Rum - SVSE 0-2
végig játszott, 1 gól
SVSE - Szombathelyi Haladás B 3-1
kezdő volt, lecserélték, 0 gól
SVSE - Badacsonytomaj FC 2-1
becserélték, győztes 11-est harcolt ki
Mosonmagyaróvári TE 1904 - SVSE 0-0
végig játszott, 0 gól
Úrkút SE - SVSE (Magyar Kupa) 1-4
végig játszott, 2 gól
Sárvár - SVSE 0-3
végig játszott, 1 gól
 

 

Címkék: fiatalok polareczki csak itt zteii.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr712275645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wiwcsi 2010.09.07. 22:45:39

szórja rendesen ,, meg a cigánykerekeket utánnna ..:P:D ügyesgyerek, és szükségünk van rá és ezt mindenki tudja, kivétel az a sok okos a ztenéél..:S de reméljük visszajön.. :)) (L)

Szálinger Balázs 2010.09.07. 23:02:56

vittmann berúg hármat csereként ősszel, és roland előtt is megnyílik az út tavaszra. ha így folytatja pavi és rajcomar, valamelyik elmegy télen, a másikuk meg jövő nyáron. jövő ilyenkor pedig feláll a vittmann-polareczki-csatársor. természtesen az nb1-ben.
süti beállítások módosítása