HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

aranyos kicsi artjoms stop a koevetkezoet szeretneenk keerni stop tessék holnap keet goolt ruugni aztaan tesseek alaaiirni az uuj szerzoedest a zalaegerszeggel stop egy eev hosszabbiitas stop teljesen mindegy mennyi benne a fizetees uugysem az a leenyeg nem idekoetni akarunk stop tudjuk mi a helyuenket stop te el fogsz menni stop nem a magyar bajnoksaag a te szinted stop engedd meg nekuenk hogy elmondjuk meeg csak nem is a lengyel meg az orosz bajnoksaag a te szinted amikkel uugy kaceerkodsz stop dehogyis stop 22 eeves vagy szeep vagy szoeke vagy eroes mint a bivaly sokra viheted ees sokra is viszed ha nem szuurod el stop persze nem ilyen hezitaalaasokkal szuurod el nem erre gondolunk stop hanem hogy kicsi viraag haat nagyon laatszik hogy leelekben maar nem itt vagy stop de feeloe hogy ha megeerkezel akkor ott meg meeg nem leszel stop artjoms figyelsz ugye stop a legveegsoe esetben se jaatszanaank ki a moraalis kaartyaat hogy ugye emleekezz csak maasfeel eeve mennyi idoet vaart rad a klub hoonapokig nem leephetteel paalyaara de maar itt voltaal kivaartunk stop azeert sem eerveluenk ezzel mert nem a keet szeep szemedeert vaart raad a klub stop hanem mert tudtuk hogy megeeri vaarni stop ez uezlet stop meg is eerte stop mert joo voltaal nagyon joo igen stop eeppen azeert iirjad alaa ezt a szerzoedeest mert ez uezlet stop hidd el aki el akar vinni az ugyis elvisz stop aki lejaaro vagy lejaart szerzoedessel akar elvinni teeged az nem akar eerted kuezdeni stop az nem akar eerted a zsebeebe nyuulni stop az csak uugy akar teeged elvinni hogy itt ez a gyerek valamire joo lesz nem keruel semmibe majd elfutkozik a toebbi koezoett aztaan olykor kiproobaljuk stop ezt ne akard stop nekuenk nem tartozol semmivel stop magadnak tartozol ezzel stop tesseek alaaiirni azt a kurva szerzoedest ees onfeledten jaatszani stop aki iigy is meg akar szerezni ugyebaar magasabb aaron az teenyleg meg akar szerezni stop teszteld be uegyesen maar jooeloere az uuj munkaltatoodat stop ees persze ez nekuenk is uezlet tudod kicsi nyomorult klub vagyunk anyagi probleemakkal stop ennyit igazaan segiithetsz nekunk stop vagy tudod mit csak probaabool vegyeel eloe most egy papiirt keepzeld el hogy az a szerzoedes ees ird alaa stop maaris meg fogsz koennyebbuelni stop proobald ki stop aztaan tessek szeepen jaatszani goolokat ruugni stop magadeert ees ertuenk is stop egy eev muulva uugyse leszel itt ezt te is tudod meg mi is sstop ees mi elbuucsuuztatunk teeged ees megkoszoenjuek neked hogy laathattuk egy nagyon szeep karrier korai szakaszaat stop ees akkor sok sikert kivaanunk neked a tovaabbiakhoz stop de hogy ez egy szeep karrier legyen eloszoer is az a keet gol kell a szezonnyitoon stop vagy legalaabb egy stop csodaas vaalaszt adnaal ezzel mindenre hidd el rudi stop sok sikert stop neked kueldjuek ezt a szaamot itt alul stop szeretuenk stop

 

Címkék: átigazolás rudnevs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr302186521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása