HTML

Hajrá ZTE!

Mit és hogyan csinálnak jól vagy rosszul ezek a jó zalai testvéreink - vagy azok, akiket egy-egy szezonra azokká fogadtunk. Szárnyaljunk és vívódjunk velük. Jóban és rosszban. Mert kék-fehér a szívünk!

Friss topikok

  • asvééd: Mint Ferencváros szurkoló csak azt tudom mondani hogy Hajrá Zete, mindent bele mert bent kell mara... (2021.04.03. 17:43) Mindenhol ott vagyunk
  • Szálinger Balázs: Szervusz, ha nekem szól a kérdés, akkor: hogyne, igyekeztem, amikor csak tudtam. A blogot viszont... (2014.07.14. 10:28) Újra itt van?!
  • bubumann: Egy pillanatig sem bánom, hogy elmegy. Főleg, miután elolvastam ezt. Ajánlom figyelmetekbe Andris... (2011.09.04. 00:55) Még mindig jó nézni, Bandi!
  • Szálinger Balázs: @chris_ztefc: Kedves Chris, köszönöm, szerintem erről többen nem tudtak. De az, hogy ennyi-annyiba... (2011.04.23. 21:57) Srácok, van valami, amiről nem tudunk?
  • sala: Hát ez sajnos piszkosul nem sikerült. (2011.04.19. 21:50) Ma elmegyünk Kecskemétre

Kaposvár egy tisztességes középváros tisztességes lakókkal és egy olyan középcsapattal, ami évek óta tiszteletreméltó eredményeket ér el. A legnagyobb eredményük egy hatodik hely, utánunk három évvel alakultak. A most már a Fradit diriigáló Prukner László hosszú éveken keresztül csinálta a lehetetlent: alig-költségvetésből stabil közép-alsóközépcsapatot faragott minden évben - hiszen minden évben új csapatot kellett kitalálni, mert a felfedezetteit rendre elkapkodták. (Egy ilyen osztásból érkezett hozzánk Máté Péter az Ausztriával szemező Molnár Balázs helyére - bár valahogy Molnár maradt még egy időre, hogy aztán...hagyjuk, ez van.)



Na és hát a testnevelés-biológiaszakos tanárra emlékeztető, amúgy tényleg jó arcnak mondható Prukner idején történt meg az is, hogy a Kaposvár legyőzött minket. Először. Sőt... itthon. Attól a tavaly augusztusi 0-3-tól még most is feláll a szőr az ember hátán. Minden piszka nélkül, de azért álljon itt aznapi jeleseink névsora. Vlaszák, Kocsárdi (Schultz), Todorovics, Bogunovics, Panikvar (Kovács G.), Illés, Kamber, Máté, Balázs (Horváth A.), Rudnevs, Magasföldi. A statisztikából sem az eredményt, sem a névsort nem tudjuk eltüntetni, az előbbin viszont ma lehet javítani.

Prukner helyére egy másik tanárbácsit hoztak. Csak Sisa Tibor nem tesi-bioszos, hanem töri-földrajzos. A Tatabányával és az ifjúsági válogatottal ért el szép eredményeket, Tóth "Zolikáám" Zoltán is az ő keze alatt fejlődött ki. És a fene egye meg: ő is szimpatikus ember. Ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. Nem akarunk neki rosszat, de azért mégis, na.

 

Címkék: kaposvár új szezon

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zete.blog.hu/api/trackback/id/tr72189214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bubuman 2010.07.31. 20:13:07

Sajnos ennek a meccsnek nincs revans szaga :(

Piszkosharry 2010.07.31. 20:52:45

3:5. Hát ez nem az, amit vártunk mi szurkólók...Rossz kezdés után erős folytatás kell! Pavicsevics megint semmit nem csinált, lehet padozni kellene neki egy kicsit, hogy tudjon gondolkodni miért mi is lenne a dolga. Addig is Prince be tudná bizonyítani, hogy benne is van kurázsi.Rudi meg csak így tovább, gólkirály lehet az idén! Hajrá ZTE!

vlxe 2010.07.31. 22:06:14

Kissé botrányos ez az eredmény! Úgy gondolom, hogy a legnagyobb bajunk a hátsó alakzat... egész egyszerűen egy csapat nem kaphat 4 gólt az első félidőig, hazai pályán!!! EL KELL GONDOLKODNI!!! Rudi meglőtte a két gólját, ennek ellenére tőle várták még ezek után is a lelátón a megváltást... Kérem szépen 11 embernek kellett volna a pályán lenni, ebből csupán 3-4 volt ténylegesen is a ott (bár lehet ez a szám is erős túlzás). Kíváncsi lennék egy Csank nyílatkozatra ;)
süti beállítások módosítása